Personal Training

PERSONAL TRAINING

Bij Improved personal training focussen we ons op mensen die gemotiveerd zijn om hun training en voeding te optimaliseren om blijvende verbeteringen te maken op gebied van gezondheid, uiterlijk, energie, levensstijl en prestaties.

We zijn gespecialiseerd in spieropbouw, vetverlies en algemene gezondheid.

WAAROM ZOU JE KIEZEN VOOR PERSONAL TRAINING?

Heb je al eens geprobeerd in vorm te geraken, maar heb je niet de gewenste resultaten gekregen?

Ga je momenteel al naar de gym, maar je loopt steeds verloren en weet niet waar eerst te beginnen?

Ben je compleet overweldigd van al het tegenstrijdig advies op sociale media?

Beschik je niet over voldoende motivatie en heb je het gevoel dat je meer begeleiding en ondersteuning nodig hebt?

Wil je een bepaald resultaat halen, maar je hebt niet de tijd of zin om te leren hoe je dit zelfstandig aanpakt?

De fitness wereld is soms enorm verwarrend…

…Voornamelijk als je nieuw bent in voeding, training en gezondheid. Het kan zelfs verwarrend zijn voor ervaren personen.

Er is altijd iemand die een dieet of bepaalde trainingsmethodes probeert te vergelijken en steeds heen en weer springt. Als je niet voorzichtig bent, sukkel je ook in deze vicieuze cirkel en zie je weinig tot geen progressie.

Misschien ben je er nog niet in geslaagd om door de deuren van een sportschool te wandelen of simpelweg door weinig zelfvertrouwen en een gebrek aan kennis.

HOOG TIJD OM HIER VERANDERING IN TE BRENGEN

Door onze jarenlange expertise en het uittesten van verscheidene diëten en trainingsmethodes, zijn wij in staat om elk type persoon te begeleiden naar een sterker en gezonder lichaam. Doordat we precies weten wat werkt en wat niet. Je hoeft enkel maar naar onze resultaten te kijken om dat te zien.

Al onze coaches worden uitgebreid bijgeschoold heel het jaar rond om ervoor te zorgen dat jij de meest actuele informatie ontvangt, op een duidelijke en gemakkelijk te begrijpen manier.

Onze personal trainers zijn gespecialiseerd in gewichtsverlies, vet verlies, gezondheid optimaliseren en krachttraining.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN 1-2-1 PERSONAL TRAINING BIJ IMPROVED?

  • Je wordt gecoacht door een professionele personal trainer die je zal onderwijzen, motiveren en inspireren je doelen te bereiken.
  • Onze trainer zal je ondersteunen in elk deel van je trainingsprogramma en leert je de correcte techniek voor elke oefening.
  • Je ontvangt een gepersonaliseerd voedingsprogramma aangepast aan jouw levensstijl en de doelen die je hebt gesteld.
  • U krijgt gezondheidsadvies om jouw doelen te ondersteunen.

We hebben verschillende trainingsformules die jou helpen je doelen te bereiken.  Wens je meer info te ontvangen, kan je dat hier krijgen