Personal Training | Improved

Wij helpen jou weer fit door het leven gaan

Personal Training

HOOG TIJD OM HIER VERANDERING IN TE BRENGEN

Omdat we genoegen hebben gehad om meer dan 200 personen fysiek en mentaal te transformeren en steeds up-to-date te blijven met de meest recente ontwikkelingen omtrent training en voeding, zijn we in staat om jou te begeleiden naar een sterker en gezonder lichaam met meer energie om de dag door te komen, doordat we precies weten wat werkt en wat niet. Hier kan je alvast een aantal personen zien die jou voor zijn geweest.

Al onze coaches worden uitgebreid bijgeschoold om ervoor te zorgen dat jij op de meest effectieve en haalbare manier jouw doelen kan behalen.

Onze personal trainers zijn gespecialiseerd in spiermassa ontwikkelen, vet verliezen, je gezondheid verbeteren en powerliften.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN 1-2-1 PERSONAL TRAINING BIJ IMPROVED?

  • Je wordt gecoacht door een professionele personal trainer die je ervoor zal zorgen dat jij consistent je trainingen blijft uitvoeren en op moeilijke momenten steeds zal bijstaan om je doelen te behalen.
  • Een progressief trainingsprogramma dat niet enkel rekening houdt met je huidig niveau maar ook steeds uitdaagt om sterker te worden in de toekomst.
  • Onze trainer zal je ondersteunen in elk deel van je trainingsprogramma en leert je de correcte techniek voor elke oefening.
  • Je krijgt toegang tot onze voedingsapplicatie met meer dan 100 gerechten die je helpen vet te verliezen. 
  • Een uitgebreid E-learning platform met 50+ educatie video’s omtrent voeding, training en mindset om je behaalde resultaten langdurig te behouden.

Indien we jouw interesse hebben gewekt, nodigen we je uit om ons een vrijblijvend berichtje te sturen.

WE AANVAARDEN NOG MAAR 4 PERSONEN VOOR DE ZOMERMAANDEN!

Boek hier jou gratis strategiegesprek 👇
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

4 OORZAKEN waardoor jij een opgezwollen buik hebt