GROEP COACHING | Improved

Elke maand, een nieuw programma voor jou om aan de slag te gaan.

We maken onderscheid tussen twee opties;

De dames waarbij de focus ligt op een zandloper figuur te ontwikkelen met ronde billen.

De heren die hun V-shape ontwikkelen en sterker willen worden.

Om plateaus te voorkomen maken we gebruik van een periodisatie model waarbij telkens geschakeld wordt tussen accumulatie en intensificatie fases. Via deze methode maak je langdurig progressie, zal je sterker worden in je squats, deadlifts en benchpress terwijl je spiermassa wint op de juiste plaatsen.

Trainingsprogramma’s worden afgeleverd via de app: TrainHeroic

 

“Ik was reeds langere tijd programma’s aan het volgen van personen die ik volg op Instagram. Het was lastig om gemotiveerd te blijven op mezelf waardoor ik geen gewicht kon verliezen

Dankzij Improved had ik structuur, wist ik precies wat, wanneer en hoe. waardoor mijn vet smelt als sneeuw voor de zon. Telkens wanneer ik met iets zat nam hij persoonlijk de tijd om mij terug op het rechte pad te trekken.”

@jonathanmintiens

“Ik kwam naar de gym en maakte mijn workout on the spot, vanaf ik met een duidelijk trainingsprogramma aan de slag ging merkte ik dat ik een stuk meer gewicht kon heffen na een aantal weken en zijn mijn spieren een stuk voller.”

@r.vanhoeydonck

FAQ

Krachttraining is nieuw voor mij. Is dit programma geschikt voor mij?

  • Ervaring is vereist. We raden sterk aan om ons personal training traject te overwegen.

Ik kan maximaal maar 3 dagen trainen per week. Is dit een probleem?

  • Nee, plaats een bericht in onze community en we helpen je graag verder.

Zijn de trainingsprogramma’s persoonlijk voor mij?

  • We hebben twee opties, één voor de heren en één voor de dames. Alle programma’s zijn gemaakt om zo efficiënt mogelijk progressie te maken terwijl blessures beperkt te houden. Kan je een bepaalde oefening niet uitvoeren of heb je een machine niet tot je beschikking? Laat een berichtje achter in onze community en we helpen je graag aan een alternatief.

Wanneer kan ik van start gaan?

  • Telkens aan het begin van de maand start een nieuwe cyclus. We raden aan om een week op voorhand te starten voor alle content door te nemen voor het best mogelijk resultaat.

4 OORZAKEN waardoor jij een opgezwollen buik hebt